Εμπορικό πρόγραμμα UpSales

Video Παρουσίαση

  • Το UpSales είναι ένα πολύ εύχρηστο και λειτουργικό πρόγραμμα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.
  • Είναι η καλύτερη λύση για γρήγορη αλλά και οικονομική μηχανογράφηση μιας επιχείρησης.
  • Μπορεί να σταθεί σε κάθε είδος επιχείρησης, αλλά σαν κύρια εξειδίεκυση έχει τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων.
  • Μια εφαρμογή φιλική σε κάθε χρήστη, ανεξαρτήτως επιπέδου γνώσεων Η/Υ.
  • Το UpSales παραμένει πάντα ενημερωμένο με τις νέες νομοθετικές διατάξεις, καθώς και με νέες δυνατότητες που σκοπό έχουν την διευκόλυνση των χρηστών.

Χαρακτηριστικά

Συναλλασσόμενοι (Πελάτες, Προμηθευτές), Λήψη συναλλασσόμενου από ΓΓΠΣ, Αγορές, Πωλήσεις, Διαχείριση Λιανικής, Αποθήκη, Υπηρεσίες, Πωλητές, Αποστολή παραστατικών με email, Αποστολή δεδομένων στο myData.
Εισπράξεις – Πληρωμές, Χρηματικοί & Τραπεζικοί Λογαριασμοί,Επιταγές.

Συγκεντρωτικές καταστάσεις ΓΓΠΣ, Γεφύρωση με διάφορα λογιστικά προγράμματα, Εξαγωγή αρχείου για Ήφαιστο, Εκτυπώσεις πωλήσεων, ειδών, κ.α.

Modules

retail

Retail - Εντατική λιανική

Η λύση της εντατικής λιανικής ικανοποιεί πλήρως τις καθημερινές ανάγκες των καταστημάτων λιανικής πώλησης , για ταχύτερη εξυπηρέτηση και απλούστευση των διαδικασιών συναλλαγής. Με αυτή την επέκταση μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλες τις λειτουργίες του UpSales για έλεγχο αποθήκης, υπόλοιπα πελατών προμηθευτών κλπ και την ίδια στιγμή να επιταχύνετε την εργασία σας.

ee

Πρατηρια - Διασύνδεση με Εισροών-Εκροών

Γέφυρα αποδείξεων με όλα τα συστήματα Εισροών – Εκροών της αγοράς. Αυτοματοποιημένο σύστημα Τιμολόγησης για αντικατάσταση απόδειξης.

dromologia

Δρομολόγηση

Με την χρήση της επέκτασης Δρομολόγια μπορείτε να οργανώσετε όλες σας τις παραγγελίες και τις διανομές σας ανά όχημα και ημερομηνία.

bytio

Φορητή Τιμολόγηση

Με το UpSales δίνεται η δυνατότητα στον διανομέα ή και στον πωλητή της επιχείρησής σας να εκδίδει μηχανογραφημένα παραστατικά στο σημείο διανομής. Στη συνέχεια γίνεται ενημέρωση με το κεντρικό UpSales στην έδρα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για τα πακέτα προσφορών μας ΕΔΩ