Μοναδική εμπειρία χρήσης

Με φιλικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα προσαρμογής των λειτουργιών του στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, το Soft1 προσφέρει στους ανθρώπους σας όλα όσα χρειάζονται για την εκτέλεση των καθημερινών τους εργασιών.

Για τις πραγματικές σας ανάγκες

Αξιοποιήστε τις ισχυρές δυνατότητες του Soft1, προσαρμόζοντας πλήρως το περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής, στις απαιτήσεις που απορρέουν από το ρόλο κάθε χρήστη στην επιχείρησή σας.

Πρόσβαση από παντού

Λειτουργήστε χωρίς περιορισμούς, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας. Δώστε στους ανθρώπους σας όλα όσα χρειάζονται για να εργαστούν αποτελεσματικά, ακόμη και εκτός γραφείου, μέσα από το tablet ή το smartphone τους.

Όλες οι ανάγκες σας σε μία λύση

Το Soft1 ERP συγκεντρώνει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας σε ένα σύστημα. Αυτοματοποιήστε όλες τις καθημερινές σας εργασίες, βελτιώνοντας τόσο τα οικονομικά σας, όσο και το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας.

Απλοποιήστε τη δουλειά σας

Τρέξτε την επιχείρησή σας πιο αποδοτικά, κερδίζοντας ευχαριστημένους πελάτες. Το Soft1 ERP περιλαμβάνει πρότυπες, σύγχρονες λειτουργίες, βοηθώντας σας να απλοποιήσετε το σύνολο των διαδικασιών σας.

Αξιοποιήστε τους συνεργάτες μας

Αξιοποιήστε άμεσα τις δυνατότητες του Soft1. Το πανελλαδικό δίκτυο των συνεργατών μας, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, βοηθώντας σας να επιλέξετε τη λύση Soft1 που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Λάβετε καλύτερες αποφάσεις

Λάβετε εύκολα και γρήγορα τις κατάλληλες αποφάσεις για την επιχείρησή σας. Το Soft1 αξιοποιεί τη βραβευμένη λύση QlikView, που συνδυάζει άμεση πληροφόρηση και προηγμένα εργαλεία ανάλυσης, εκεί που χρειάζονται περισσότερο: τη στιγμή της απόφασης.

Μειώστε το κόστος σας

Διαχειριστείτε καλύτερα κάθε πτυχή της επιχείρησής σας, με τις κορυφαίες Soft1 cloud λύσεις. Περιορίστε σημαντικά το λειτουργικό σας κόστος και κερδίστε περισσότερα, πληρώνοντας λιγότερα.

Ξεκινήστε άμεσα

Απαλλαγείτε από την πολυπλοκότητα και το υψηλό κόστος εγκατάστασης, με μία λύση στο cloud. Διαμορφώστε το Soft1 Cloud ERP βάσει των απαιτήσεών σας, σε λίγες μόνο εβδομάδες αντί για μήνες, δημιουργώντας αξία για την επιχείρησή σας.

Χρειάζεστε βοήθεια;

Ρωτήστε μας